Doktorantų simpoziumas „Tai, kas netelpa į disertaciją“

Pradžia: 2024-06-25 13:00
Pabaiga: 2024-06-25 20:00

dok sim FsFPirmą kartą VU istorijoje vyks doktorantų simpoziumas, kurio tikslas - suburti Filosofijos fakulteto doktorantus, magistrantus ir naujus mokslo daktarus neformalioje aplinkoje pasinerti į sritis, išeinančias už tradicinės disertacijos ribų, tyrinėjant įvairiapusius doktorantūros tyrimų bei gyvenimo aspektus.

Simpoziumas vyks 2024 m. birželio 25 d. Vilniaus universiteto Idėjų observatorijoje (M. K. Čiurlionio g. 29). Laikydamiesi savo įsipareigojimo siekti tvarumo, raginame visus dalyvius atsinešti savo puodelį - taip sumažinsime savo poveikį aplinkai, bei pledą atsisėsti (jei leis oro sąlygos, renginys vyks lauke).

Norėtume sukurti laisvą aplinką, kurioje idėjos iš skirtingų VU Filosofijos fakulteto mokslo sričių galėtų klestėti. Tikime, kad tokia aplinka paskatins įdomias diskusijas ir padės užmegzti draugiškus ir bendradarbiaujančius santykius būsimiems tarpdisciplininiams tyrimams.

2024 m. birželio 25 d.
Idėjų Observatorija (M. K. Čiurlionio g. 29)

Visus, susidomėjusius, kviečiame registruotis kaip klausytojus https://forms.gle/g14NVw9NDmPYV4kq8

Simpoziumo programa

SVARBU! Kadangi renginys vyks neformalioje aplinkoje, nebus galimybės naudotis skaidrėmis.

Kilus klausimams, susisiekite:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos