Absolventų apklausaFsFAbsolvente,

praėjus kuriam laikui po Vilniaus universiteto baigimo, prašome Tavęs pagalbos įvertinant, kokią įtaką studijos turėjo (ar galėjo turėti) Tavo karjerai.

Ankstesnių metų absolventų karjeros duomenys buvo pristatyti kiekvienam padaliniui, aptariant tiek su studijų prodekanais, tiek su studijų programų pirmininkais, kaip galima būtų toliau gerinti studijų ir studijavimo kokybę.

Vis tik dideliems pokyčiams įgyvendinti reikia svaraus absolventų balso. Jeigu sutiktumei skirti 7 minutes savo laiko, mums būtų labai svarbu sužinoti, kas padėjo įsidarbinant ir vystant profesinę veiklą, o ką būtina tobulinti. Tavo vertinimas padės mums toliau tobulėti, t. y. keistis arba išlaikyti tai, kas geriausia.

Apklausa yra anoniminė, todėl raginame kuo atviriau atsakyti į pateiktus klausimus, paspaudu šią nuorodą - Absolventų apklausa (vusa.lt)

Ačiū už skirtą laiką ir pagalbą –

Vilniaus universiteto absolventų apklausos komanda


 *Aukštosios mokyklos absolventų apklausos vykdomos praėjus 1, 3 ir 5 metams po studijų baigimo. Apklausa vykdoma įgyvendinant LR Mokslo ir studijų įstatymą, įpareigojantį Lietuvos aukštąsias mokyklas nuolat skelbti tikslią kiekybinę ir kokybinę informaciją apie aukštosios mokyklos absolventų karjeros rodiklius (Mokslo ir studijų įstatymo 47 str. 2 d.).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos