Vaikai ir jų psichoterapeutai praradimo grėsmių akivaizdoje

Pradžia: 2024-10-04 09:00
Pabaiga: 2024-10-04 17:00

PI Vaikai ir terapeutai 520Lietuvos psichoanalizės draugijos (LPaD) Vaikų ir paauglių psichodinaminės psichoterapijos sekcija kartu su Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologijos institutu kviečia įkonferencijų ciklo „Vaikai ir jų psichoterapeutai“ antrąją konferenciją, kurios tema šįkart praradimų grėsmė.

Pastaruosius kelerius metus gyvename ne tik neišvengiamų kasdienių, bet ir globalių, visą pasaulį krečiančių praradimų akivaizdoje, tad matome prasmę ir būtinybę aptarti, kaip visa tai veikia mūsų pacientus ir mus pačius. Mokslinė – praktinė konferencija „Vaikai ir jų psichoterapeutai praradimo grėsmių akivaizdoje“ vyks 2024 m. spalio 4 d., penktadienį, VU Bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC) (Vilnius, Saulėtekio al. 5).

Konferencijos programa  

Bilietai ir registracija (SVARBU: įsigydami bilietą būtinai užpildykite registracijos formą).

Renginys skirtas gydytojams psichoterapeutams, psichoterapeutams, gydytojams psichiatrams, gydytojams vaikų ir paauglių psichiatrams, psichologams ir med. psichologams, socialiniams  darbuotojams (registruotas METAS duomenų bazėje, Nr. 41032).

Kviečiame registruotis ir dalyvauti!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos