3mtMazulyte EgleSveikiname VU Filosofijos fakulteto Klinikinės ir organizacinės psichologijos katedros doktorantę Eglę Mažulytę, laimėjusią pirmą vietą konkurse „Trijų minučių disertacija“!

Kovo 22 d. VU Teatro salėje vyko konkurso „Trijų minučių disertacija“ finalas. Jo metu vienuolika doktorantų savo disertacijas pristatė anglų kalba per tris minutes naudodami tik vieną skaidrę.

„Trijų minučių disertacijos“ konkursas prasidėjo 2008 m. Kvynslando universitete Australijoje. Šis renginys, kurio metu doktorantai apie savo tyrimus pasakojo trumpai ir suprantamai, sparčiai išpopuliarėjo ir šiuo metu vyksta visame pasaulyje. Vilniaus universitete šis konkursas šiemet yra organizuojamas pirmą kartą. Kaip atrodo praėjusių metų nugalėtojų pristatymai, galite išvysti čia.

Šiuo finalu konkursas nesibaigia – Eglės pristatymo vaizdo įrašas bus siunčiamas į Koimbros universitetų grupės atranką. Balandžio mėnesį bus atrinkti trys geriausi pristatymai, kurių autoriai birželio 7–9 d. vyks į pagrindinį konkurso finalą Edinburge (Jungtinė Karalystė).

Daugiau informacijos apie šį konkursą ir apdovanojimus

Parengta pagal portalo VU Naujienos informaciją

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos