virtualimuge site images thumb medium200 150Šių metų spalio 24–30 dienomis vyks antroji Baltijos šalių Virtualioji karjeros mugė! Mugės metu galėsite susipažinti su Lietuvos, Latvijos ir Estijos įmonėmis iš skirtingų veiklos sričių.

Čia Jūs rasite daug naujos, niekur iki šiol neskelbtos informacijos apie įmones iš darbdavio pusės. Sužinosite kokios motyvacinės sistemos taikomos įmonių darbuotojams motyvuoti, kokiuose renginiuose dalyvauja, kokias šventes švenčia, susipažinsite su vidine įmonių darbo kultūra, pamatysite darbo vietas ir kt.

Jei kada galvoje sukosi mintis apie galimybę gyvai pabendrauti su Jūsų svajonių darbą siūlančios įmonės atstovu, mugės metu turėsite puikią progą šias mintis realizuoti. Aplankykite dominančios įmonės stendą ir pakalbinkite atstovus Jums rūpimais klausimais. Norite sužinoti, ar Jūsų kvalifikacija tinkama siūlomai darbo pozicijai užimti? Klauskite. Domina, kokias karjeros galimybes siūlo? Išsiaiškinkite. Svarbiausia nesivaržykite – įmonių atstovai skiria savo laiką Jums! Bendraukite rašydami online žinutes arba pasinaudodami video skambučio funkcija.

Planuojantiems karjerą ar tiesiog besidomintiems situacija darbo rinkoje puiki proga susipažinti su naujausiais darbo pasiūlymais įvairiausiose veiklos srityse. Virtualiosios karjeros mugės metu turėsite puikią progą tiesiogiai kandidatuoti į trokštamas darbo vietas, o ateities darbdaviai tuo tarpu galės kandidatus rinktis ne tik iš sausų gyvenimo aprašymų, bet ir iš gyvo pokalbio. Laikas sužavėti!

Ir tai yra NEMOKAMA. Norint apsilankyti Karjeros mugėje nereikia niekur vykti, nebūtina lygintis švarko ir laukti eilėse. Pakanka prieigos prie internetinio ryšio ir išmaniojo įrenginio rankose.Naršykite Virtualioje karjeros mugėje be jokių apribojimų. Dabar minutės laisvo laiko gali būti išnaudotas efektyviau: susipažink su įmonėmis iš arčiau, atsirink tinkamiausius darbo pasiūlymus, bendrauk ir diskutuok pokalbių svetainėse, lankykis nuotraukų galerijose ir stebėk webinar‘us, kandidatuok.

Susidomėjai? Tai pasižymėk savo kalendoriuje – spalio 24 d. startuojame! Nori gauti priminimą – registruokis ir gauk naujausią informaciją.

Tavo dėmesio lauks:

Runway Kaunas, UAB 

Danske Bank A/S Lietuvos filialas 

Felit, UAB (IKEA Lietuva) 

Žemaitijos prienas, ABŽemaitijos prienas, AB 

Mars Lietuva, UAB 

Grigeo, AB 

Tele2, UAB 

Headex, UAB 

Barclays Group Operations Limited Lietuvos filialas   

Projektas. Keisk žaidimo taisykles 

Festo, UAB 

KPMG Baltics, UAB 

Blue Bridge, UAB 

Lietuvos energija, UAB 

G4S Lietuva, UAB 

Western Union Processing Lithuania, UAB 

Magnus Logistics, UAB

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos