2018 Spring School Noha2018 m. gegužės 14-18 dienomis Vilniaus universitetas kartu su Varšuvos universitetu organizuoja pavasario mokyklą „NOHA Spring School in Humanitarian Action“ (NOHA – Network on Humanitarian Action). Mokykla skirta valstybės tarnautojams, tarptautinių ir nevyriausybinių organizacijų darbuotojams, akademikams bei visiems besidomintiems šia sritimi. Seminarus anglų kalba ves NOHA universitetų dėstytojai ir geriausi humanitarinės veiklos specialistai.

Mokykla organizuojama minint narystės tarptautinėje universitetų asociacijoje NOHA 10-ąsias metines.

Programa ir papildoma informacija

NOHA pavasario mokyklos studentai gilinsis į šias su humanitarine veikla susijusias sritis: pagrindiniai humanitarinės veiklos principai ir veikėjai, naujausi iššūkiai humanitarinėje veikloje, tarptautinė humanitarinė teisė ir saugumo klausimai, įsidarbinimas ir psichologinis pasiruošimas humanitarinei veiklai, nevyriausybinių organizacijų veikla, humanitarinės veiklos skaidrumas, SPHERE minimalių humanitarinių standartų įgyvendinimas, efektyvus humanitarinės veiklos valdymas ir logistika, mokyklos metu taip pat bus organizuojami praktiniai mediacijos mokymai.

Data: 2018 m. gegužės 14-18 d.
Vieta: Vilniaus universitetas, Lietuva
Kalba: anglų
Registracija: http://nohanet.org/apply iki 2018 m. vasario 19 d.Mokestis: EUR 400 (apima dalomąją medžiagą, maitinimą ir apgyvendinimą hostelyje). Esant motyvuotam prašymui, galimos nuolaidos iki 50%.

Įspūdžiai ir patirtis iš 2016 m. NOHA pavasario mokyklos

Daugiau informacijos:
Renata Vaišvilienė
NOHA programos direktorė
Lina Urbaitė
NOHA koordinatorė

NOHA – tai Europos universitetų tinklas, kurio tikslas – plėtoti švietimą humanitarinės veiklos srityje. Pirmiausia siekiama didinti profesionalumą ir humanitarinių paslaugų teikimo kokybę, formuoti vienodą praktiką. Taip pat plėtojama NOHA akademijos sritis, apimanti įvairius profesinio rengimo, tobulinimosi kursus, ir NOHA tyrimų sritis, sudaranti galimybes jauniems ir jau praktikuojantiems mokslininkams atlikti gilesnę humanitarinės veiklos analizę. Apie NOHA 20.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos