cropped fish2018 m. spalio 12–13 d. vyks X-oji nacionalinė Lietuvos sociologų konferencija „Sociologinio žinojimo autoritetas: poveikis, vertės kūrimas ir kvestionavimas“.

Konferencijos pradžia: 2018 m. spalio 12 d. (penktadienis) 14 val.
Konferencijos vieta: Mažoji Aula, Klaipėdos universitetas, H. Manto g. 84, Klaipėda.

Konferencijos programa ir tezės.

Konferencijos metu sociologai ir jiems prijaučiantys mokslininkai pristatys vykdomus tyrimus, nuveiktus darbus, įžvalgas ir diskutuos apie šių dienų visuomenės bei akademinės bendruomenės problemas, svarstys kodėl šiuolaikinėje visuomenėje sociologija, o sykiu ir mokslas apskritai vis dar turėtų išlaikyti išskirtinį statusą ir kodėl moksliniu žinojimu vis dažniau suabejojama. Konferencijos kviestiniai pranešėjai – gerai žinomi mokslo sociologai dr. Robert Evans (Cardiffo universitetas) ir dr. Filip Vostal (Čekijos mokslų akademija) pasidalins savo mintimis, kaip kintanti visuomenė keičia mokslinio žinojimo ir pačios sociologijos statusą.

Išsamiau apie konferenciją.
Išsamiau apie pranešėjus ir jų pranešimus.

Konferenciją organizuoja Lietuvos sociologų draugija ir KU Socialinių pokyčių studijų centras.
Renginį remia Lietuvos mokslo taryba.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos