17 shelter logo tautmiles globa2018 m. gruodžio 19 d. 13-15 val. Filosofijos fakulteto (Universiteto g. 9) II aukšte rengiama labdaringa Kalėdinė mugė, kurios metu surinktos lėšos bus skirtos gyvūnų prieglaudai VšĮ „Tautmilės globa“.

Praėjusiais metais prieš Kalėdas Fakultete rengtoje labdaringoje mugėje dalyvavusių žmonių dėka buvo surinkta 450 eur, kurie buvo paaukoti gyvūnų prieglaudai VšĮ „Vyšnių sodas“.

Šiais metais, tęsiant tradiciją, kviečiame dalyvauti mugėje ir tiekėjais, ir pirkėjais. Mugėje bus prekiaujama Jūsų atneštomis (rankų darbo) gėrybėmis: skanėstais (pyragais, saldainiais ir pan.), konservais ir kitais suvartojamais dalykais. Būtų smagu, jei savo sukurtas gėrybes Kalėdinėje mugėje galėtumėte paaukoti, o kolegų dirbinius – nusipirkti. Visi surinkti pinigai keliautų į VšĮ „Tautmilės globa“ sąskaitą arba, susisiekę su pačia įstaiga, galėtumėte nupirkti gyvūnams nuolat trūkstamų daiktų.

Įstaiga jau dešimt metų globoja benamius gyvūnus, pasimetusius ar išmestus šunis, kates, juos gydo, parengia gyvenimui namuose ir dovanoja visiems, norintiems turėti augintinį.

Nuoširdžiai kviečiame dalyvauti ir įsidėti dar vieną gerą darbą į Jūsų daromų gerų darbų krepšelį.

Skelbimas.

Kontaktinis asmuo: Sigita Girdzijauskienė, 266 7605,

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos