arrival VU2019/2020 mokslo metų rudens semestrą ar akademinius metus studijuok užsienyje!

Tarptautinės dvišalės sutartys - tai Vilniaus universiteto ir užsienio universiteto susitarimas bendradarbiauti ir vykdyti studentų mainus. Puiki galimybė studentams, norintiems semestrą ar du mokytis Australijoje, Singapūre, Japonijoje, Korėjoje, Kinijoje, Kanadoje, Taivane, Tailande, Brazilijoje, Rusijoje ir t.t.

•    Tarptautinė sutartis studentams garantuoja nemokamą mokslą semestrui arba akademiniams metams užsienio universitetuose.
•    Kai kurios sutartys numato galimybę gauti stipendiją ir/arba nemokamą apgyvendinimą
•    Dvišalės sutarties pagrindu išvykti galima ne vieną kartą (studijų užsienyje laikotarpis neturi viršyti pusės atitinkamos pakopos studijų trukmės).

Vilniaus universitetas yra sudaręs dvišales tarptautines sutartis su daugiau nei 190 pasaulio universitetų, tačiau studentų mobilumas vykdomas tik 70 sutarčių pagrindu. Europinės sutartys skirtos daugiausia administraciniam bendradarbiavimui.

Paraiškos priimamos iki 2019 m. kovo 1 d. (imtinai).

Daugiau informacijos rasite čia.
Informacinis plakatas.

Kontaktai pasiteiravimui:

Tarptautinių ryšių skyrius
Julius Pukelis

tel. 8 5 268 7156
Universiteto g. 3, 242 kab.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos