Demistify FsF ltUžsimerkite. Įkvėpkite giliai ir ramiai. Luktelkite ir galbūt ten, tamsoje, išsivynios blyškūs tokios savos, bet nepažįstamos tiesos kontūrai. Persipynę, išplaukę. Su kasdienos tikėjimais ir netikėjimais. Nuspėjimais ir nuprotėjimais.

Apie tai ir bus DEMISTIFY 2024 - apie teorijas, kurios verčia visą pasaulį šnekėti ir kurti konspiracijas ten, kur jų nėra, o gal kaip tik yra?

Rugpjūčio 9-11 dienomis kviečiame Jus į ketvirtąjį kriminologijos festivalį DEMISTIFY 2024. Prietemoje ir laužo šviesoje narpliosime tai, kas vieniems tikra, o kitiems ne, tai, kas sukurs tokius pokalbius, kurių nepavyks pamiršti. Dvi naktys Šilėnuose neduos atsakymų į visus klausimus. Jų ir nereikia - mūsų gyvenimams reikia paslapties, o šios naktys suteiks užuominų, kur gali slypėti tiesa.

DEMISTIFY 2024 vėl vyks Šilėnuose, Vilias Laumia žemėje, pasiklydusioje tarp Suvalkijos lygumų ir Dzūkijos miškų, tarp žvaigždėto dangaus ir įkaitusios žemės. Vietoje, kur laikas sustoja, o gal net pradeda eiti atgal. Kur šnabžda šešėliai ir tyli tamsa*.

Festivalio metu skaniu maistu mus džiuginsi „9 metrai skonio“.

Bilietai, festivalio programa ir daugiau informacijos jau netrukus! Sekite mus Instagram  ir Facebook  soc. platformose, kad nepraleistumėte naujienų ir sužinotumėte daugiau apie renginio programą.

Taip pat pristatome savo naują internetinį puslapį - www.demistify.lt - kviečiame apsilankyti!

Festivalį remia VU Filosofijos fakultetas ir Lietuvos kriminologų asociacija.

*Laukiame Jūsų atvykstant į DEMISTIFY adresu https://rb.gy/dgzy7r

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos