Libano vaikai 02 redVU Filosofijos fakultetas ir Psichodinaminės vaikų ir paauglių psichoterapijos (VPDT) programos mokymo komitetas skelbia priėmimą į programos bazinio ir kvalifikacinio lygio studijas. Naujų studijų pradžia numatoma 2024 m. spalio 24 d.

VPDT bazinio lygio studijų programos tikslas ir uždaviniai:

Suteikti vaikų ir paauglių psichodinaminės psichoterapijos teorinių ir praktinių žinių, ugdyti atitinkamus įgūdžius specialistams (psichologams ir gydytojams), dirbantiems vaikų ir paauglių psichikos sveikatos ir ugdymo srityse. Rengti psichologus ir gydytojus kvalifikacinėms psichodinaminės vaikų ir paauglių psichoterapijos studijoms. Programos absolventai galės su profesine priežiūra dirbti psichoterapinį darbą.

Bazinio lygio studijų trukmė ir apimtis: 2 metai, 16 sesijų. Sesijos vyksta blokais nuo ketvirtadienio iki šeštadienio.

Reikalavimai kandidatams į bazinio lygio studijas: priimami psichologai ir gydytojai psichiatrai bei kitų kvalifikacijų gydytojai (neurologai, raidos pediatrai), įgiję magistro arba jam prilyginamą laipsnį, bei gydytojai rezidentai.

Norinčius studijuoti VPDT programos baziniame lygyje kviečiame siųsti gyvenimo aprašymą, motyvacinį laišką ir prašymą studijuoti iki 2024 m. rugsėjo mėn. 9 d. el. paštu:

Motyvaciniai pokalbiai vyks asmeniškai sutartu laiku (pokalbio kaina – 40 eurų).

Visos programos kaina vienam dalyviui – 2960 eurų, vieneriems metams – 1480 eurų.



VPDT kvalifikacinio lygio studijų programos tikslas ir uždaviniai:

Mokyti psichodinaminės psichoterapijos technikų taikymo gydant vaikus ir paauglius su įvairiais elgesio ir emociniais sutrikimais, o taip pat darbo su jų tėvais/globėjais metodų. Programa siekia toliau gilinti psichodinaminės raidos psichologijos ir psichopatologijos žinias, formuoti psichodinaminės psichoterapijos proceso eigos ir dinamikos supratimą, gebėjimą atpažinti, reflektuoti ir analizuoti terapijoje vykstančius procesus ir jų dinamiką, numatyti ir planuoti terapijos etapus. Šios programos absolventai bus pasirengę dirbti psichoterapinį darbą su vaikais ir paaugliais.

Kvalifikacinio lygio studijų trukmė ir apimtis: 2 metai, 16 sesijų, kurios vyksta blokais nuo ketvirtadienio iki šeštadienio. Kvalifikacinių studijų metu privaloma turėti 50 val. prižiūrimosios psichoterapijos (individualių supervizijų) ir 150 asmeninės terapijos valandų.

Reikalavimai kandidatams į kvalifikacinio lygio studijas: priimami psichologai ir gydytojai psichiatrai bei kitų kvalifikacijų gydytojai ir gydytojai rezidentai, sėkmingai baigę VPDT bazinio lygio programą. Taip pat į kvalifikacinio lygio studijas priimami kitų analitinių psichoterapijos programų absolventai sudarant jiems individualius išlyginamųjų studijų planus.

Galutinė data prašymams į kvalifikacinio lygio studijas pateikti yra 2024 m. spalio mėn. 7 d. Siųsti el. paštu:

Programos kaina vienam dalyviui - 2960 eurų, neįskaitant asmeninės terapijos ir supervizijų kaštų.

Pasiteiravimui el. paštu ir tel.: (8 5) 266 7608

Kviečiame mokytis psichodinaminės vaikų ir paauglių psichoterapijos!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos