VU FsF opaVilniaus universitete baigėsi pirmasis priėmimo į magistrantūros studijų programas etapas. Pirmajame etape kvietimus tapti Filosofijos fakulteto dalimi gavo beveik 250 naujų magistrantų. Sveikiname jus prisijungusius prie didelės ir įvairios fakulteto bendruomenės!

Vieniems iš jūsų tai naujas etapas, naujoje Alma Mater, kitiems - ėjimas jau pramintais takais. Tam jog nepasimestumėte kelyje, VU siūlo mentorystės veiklos programą, pagal kurią dėstytojai tampa magistrantų mentoriais. Dėstytojai mentoriai padeda pasirinkti profesinius siekius ir vertybes atitinkančias antrosios pakopos studijas, susiplanuoti ilgalaikius akademinius tikslus ir suprasti studijų programos logiką ir tikslą. Be to, studentai yra supažindinami su fakulteto vykdoma moksline veikla.

VU mentorystės programos dalyviai su mentoriais gali susisiekti naudodamiesi mentorystės platforma. Dalyviams yra suteikiama galimybė pasirinkti patogią bendravimo formą – gyvus susitikimus, bendravimą el. paštu, „Microsoft Teams“, skambučiais ar kt. VU dėstytojus mentorius galite rasti mentorystės platformoje.

Iki pasimatymo rugsėjį fakultete!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos