VFD 520 1Šiuo metu vykdomi Valstybinio studijų fondo mokymai Aukštųjų mokyklų darbuotojams, skirti didinti studijų prieinamumą asmenims iš socialiai jautrių, socialinės atskirties ir mažai atstovaujamų grupių, turinčių individualių poreikių, užtikrinant, kad visi turėtų vienodas galimybes gauti kokybiškas ir įtraukias aukštojo mokslo paslaugas ir užbaigti mokslą.

Mokymus leidžiančius gilintis žinias apie darbą su studentais, turinčiais įvairias negalias sudaro 5 paskaitos po 6 akademines valandas. Planuojama, kad paskaitos prasidės 2024 m. spalio mėn. ir baigsis 2025 m. pavasario semestre.

Paskaitų vieta ir darbotvarkė bus išsiųsta aukštosios mokyklos deleguotiems asmenims.

Mokymai vyks Vilniuje ir skiriama po 5 vietas į kiekvieną paskaitą (tad dalyvių skaičius ribotas) ir, kartu, galite pasirinkti dalyvauti keliose teminėse paskaitoje. Susidomėjusius ir susidomėjusias, prašau, pasirinkti paskaitų temas. Susirinkus visam būtinam dalyvių skaičiui ir užsipildžius vietoms, registracija bus stabdoma.

Kontaktai pasiteiravimui ir su greičiausiai užpildžiusiais susisieks:

VSF inter

 

 

 
Skaistė Grudzinskaitė

Negalios reikalų (individualiųjų poreikių) koordinatorė

Bendruomenės gerovės skyrius

Tel. (8 5) 219 3161

El. p. /

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos